Slide

Kreiranje Vašeg jedinstvenog stila

Ukoliko niste zadovoljni svojim stilom, mislite da nije u skladu sa Vašim potrebama, godinama, željama, ne predstvalja Vas onako kako ste želeli, promenićemo to. Kako?

Tako što ćete mi prvo reći čime niste zdaovoljni i zašto. Ako imate pravac koji želite da istražujete pravimo moodbard (inspiraciju) na tu temu i detaljno je istražujemo. Radimo reviziju garderobera, izbacujemo nepotrebne stvari u koliko ih ima i dodajemo na spisak ono što je potrebno dokupiti (nekada je to dobar jeans, cipele ili kaput, a ponekad neki aksesoar koji će upotpuniti postojeće stanje) Ako nemate jasnu ideju kako želite da izgledate, zajedno ćemo istraživati različite stilove dok ne dođemo do onog kojim ste zadovoljni. Takođe, stilove možemo da istražujemo tako što ćemo otići zajedno u shopping mall i zabavljati se dok isprobavam različite kombinacije. Često se desi da Vam najbolje stoji ono što nikada ne bi ste probali, ali kada dobijete ideju kako da to kombinujete, taj komad garderobe postaje Vaš omiljeni.
Revizija garderobera

Ako imate svoj izgrađeni stil ili okvirno znate u kojem pravcu idete, ali od količine garderobe koju imate ne znate odakle da krenete. Imate utisak da ćete se udaviti u stvarima, a opet nemate šta da obučete.

Napravimo evidenciju šta zaista često nosite i u čemu se dobro osećate, šta nosite s vremena na vreme, šta nosite samo u posebnim prilikama, a šta još uvek visi sa etiketom. Izbacivanjem viška garderobem oslobađate mesta i za nove stvari i za nove ideje. Kada Imate manje stvari javlja se želja da se one ukombinuju što originalnije, zanimljivije, da im se doda neki aksesoar koji će im dati svežinu.
"5 kombinacija"

Ova usluga podrazumeva reviziju garderobera i osmišljavanje 5 odevnih kombinacija za radnu nedelju.

Kada ustanovimo šta Vam je potrebno i šta je to što Vi želite pravimo kombinacije. Kombinacije pravimo za svaki dan posebno i ih grupišemo tako da Vam bude jasno šta kada oblačite. Dobijate uredan, pregledan ormar i obučeni ste za 5 minuta.
Kupovina za posebne prilike

U koliko imate neki važan događaj u privatnom ili poslovnom životu, a ne znate šta biste hteli ili trebali da obučete.

Ako znate šta želite a ne zante gde to da kupite - idemo u zajedno kupovinu. Isprobavajući različite kombinacije, dolazimo do one koja je baš po Vašoj meri.
Kombinacija postojećih usluga

Kada se upoznamo, utvrdimo Vaše želje i potrebe, možemo da napravimo kombinaciju usluga koje vi želite i koje su Vam potrebne.

Na primer, moguće da Vam je potrebna revizija garderobera, ali isto tako uskoro se bliži važan događaj za koji Vam je potrebna posebna kombinacija.


Zašto Duka 15/11?


Zato što Vam DUKA 15/11 nudi proizvode i usluge koji Vam pomažu da u svakom trenutku budete svoje, razigrane, vesele, da kupujete pametno i da imate slobodu stilskog izražavanja. Pomažemo Vam da sa stilom lako koračate kroz dan.+381 (0) 63 102 5895BUY NOW