Slide

O Duka 15/11


DUKA 15/11 brend je nastao iz moje potrebe da stvaram rukama. Da u svakom procesu svoje ideje učestvujem, da je dodirnem, osetim, opipam, isprobam. Da je napravim, popravim, pokvarim i napravim sve iz početka. Zato što smatram da ženska obuća govori i o sebi i o onome ko je nosi.

DUKA 15/11 je nastala i iz zahvalnosti prema mojoj mami, baki, prabaki i svim generacijama iza njih, kao I mojim dvema devojčicama koje su ispred mene. One su te koje su mi genetikom i primerom prnele sva znaja i ljubav prema svemu što se stvara rukama. Hvala im na svemu što su stvorile i što su na ovaj način izražavale svoju kreativnost i talenat. Hvala im i za podršku da i ja izrazim svoj. Hvala mojim devojčicama što su mi najveći motiv, podrška i radost. Ja ću im uzvratiti primerom da snovi ipak mogu da se žive i na javi.


O meni

Marina Đorđević sam ja - večiti sanjar i dete, entuzijasta, hedonista. Po struci sam diplomirani kostimograf, a po opredeljenju - sve što poželim. I obućar i kostimograf; i zanatlija i stilista; čarobnica i vila; i devojčica i žena.

U slobodno i neslobodno vreme uživam da žongliram između svih stvari koje me čine srećnom. Od dvostanog pečenja palačinki za porodicu i prijatelje do kupovine obućarskog repro materijala. Možete me sresti kako trčim po parku ne bi li zauzela prvu slobodnu ljuljašku, kako pravim balone od sapunice ili gledam koji oblak liči na koju životnjiu. Možete me sresti vikendom kako sa porodicom šetam kroz obližnju šumu. U 5h posle podne me ne možete sresti nigde, jer tada na terasi pijem kafu sa svojim dragim. Možete me sresti i kod Vas kući ukoliko se budemo družili kroz stilske konsultacije. Sve ovo je promenjivo u nekim okolnostima, ali jedino je nepromenjivo da ćete me naći u svakom mom stvorenom predmetu (ili delu šta bolje ide).

Usluge koje sam spremila za vas

Kreiranje vašeg jednistvenog stila

Revizija garderobe

"5 kombinacija"

Kupovina za posebne prilike

Kombinacija postojećih usluga

 

Šta klijenti kažu o Duka?


+381 (0) 63 102 5895BUY NOW